Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

yang terakhirr :')
Sabtu, 29 Januari 2011 || 11:56 PTG


ni post aku yg terakhir pasal benda ni .  saya tetap gan keputusan saya . sory to say pintu hati aku daa tertutup untuk korang :'( . cukup laa dengan bertaun taun saya kesakitan . . cukup laa . . past is past no more you guys in my life . . . kawan balek gan A ? sory laa . saya tak perlukan kawan yang sanggup wat kawan die cam nie . yaa kami daa lame berkawan . tapy adakah itu maksud  "KAWAN"  tolng jangan pakse saya nk berkawan balek gan dieorng . adakah saya seorang yg kejam ?

tidakk ! sbb saya terlalu baekk sehingga dibuad seperti ini :') , jangan nak tunjuk kaw tuhh baekk nak berbincang gan aku nk sattel gan cara baekk ? weyhh ! tak sedarr kee apa yang kaw daa text kaw aku huh ??  " JANJI AKU ADE NIAT NAK WAT KAW SAKITT HATY " i still remember that word :')  tahniah ! anda berjayaaa !!

selamat tinggal guys :) happy ending kann ? saya tak akan lagy menjaga perasaan org , sbb apa  saya menjage perasaan org kalo org tak pernah nak jage perasaan saya ? learn from mistake laa kawan :) it take time tokk tgal kan semua ni :) bia saya sendiri yang tinggal kan benda ni sorangsorang :')

 
( happy ending :) ni gbr terakhir saya delete dary com saya )

tontonan umum :)
Rabu, 19 Januari 2011 || 1:13 PG

          masa kecikkk :)                                            daa besarr kann

photographer by  : miera / http://www.mieramucux.blogspot.com/

untukk tontonan umum :) hahah comey tak comey takk ? sape lagy comeyy ? hahah . sapesape jehh laa . ader ke sape ckp gbr aku time kecikk ni kat blakang gbr aku tuhh kan ader landasan kereta api , pastu die ckp mak aku nak jual aku kat siam ? bodoee laa sape org tuhh tpy tak igt lakk sape yg ckp . ishhh bengong .

sukasuki :)

life more colourfull with friends :)
Selasa, 18 Januari 2011 || 12:25 PG



bestieee :)



asal ader gbr nie ? sbb apa aku tulis pasal gbr ni ? sape gan aku tuhh . haa . ni baru laa nak citeea :) ni salah seorang kawan terbaekk aku di skolah , ramai . tapy ni yg 5 teratas laa , haha ! hurmm nk di ctea aku baru kenal dia time form 3 , stat satu kepala time form 3 tuhh jgak laa . first aku memang takk aspek pon dapat kawan gan di sbb die ni pon bole di katakan HOTT kat skula :O . memang takk laa aku nk mengelabah pergy kat dia nk tegur tegur di time tuhh kenal pon tak time tuhh .  tapyy skg bole dikatakan rapatt laa gakk , aku pon tak tauhh asal ? tapy bole laa , gilagila time aku dia gan fizy . memang slalu tergelakgelak laa kalo satu maje gan deworng . . tapy die ni cam ade benda yg dia sorok dari aku , aku pon takk tauhh apa . tapyy entahh laa . hurmm apaapa pon ashraff faizal bestiee terhebadd saya :)


berubah laa kawan . .

( pkai spek miera nak makett :P )

berubah laa mohd hanis , aku tauhh kaw kat kelas takk ramai kawan tapy pernah takk kaw tye sbb apa kaw tak dapat kawan ? aku sebagai kawan kaw nak nasihat yee bukan kutukk tauhh :) hurmm . . sbb pertama kaw kena ubah perangai kaw , jagn suka berlagak dengan apa yang kaw ader , tak semua bole tahan gan perangai kaw .  aku tauhh kaw memang suka show off benda yg kaw ader tapy jgan laa terlalu over sgt . . berpadapada laa . tgok org sekeliling kaw :) lagy satuu kalo bole cube cam biasa cakp gan kite orng , ni kaw cam tak ikhlas jeh bila cakp gan kawan kwan yang laenn . ni kaw nk tegur dak dak yg hott jehh padahal yg laen tuhh bukan kawn kaw ? tak yah laa nk pilih sgt kawn yg howt howt tak kemana pon laa . tgok muka kaw pon daa tauhh laa kalo kdgkdg tak ikhlas nk berkwan gan dieorang . . lagy satu kaw pendendam kan ? benda daa lame buang jee laa jagn kaw nk ungkit kisah lama plak past is past aku sebagai kawan kaw nak bagi pandangan jehh terpulang laa kat kaw laa nak tegur aku ke bila kaw daa bace ni . tapy cube kaw fkir ader takk kawan dari ppr kaw tegur kaw pasal perangai kaw ? tak kann ? fikirfikir laa yee :)  . .




yang benar :
izuddin    

Di klinik -.-
Khamis, 13 Januari 2011 || 8:13 PG

saya memang degil kann ? ye la mak daa swuh pergy klinik tak nk ! haa , hari ni bwu ni pergy . hmmm memang best laa org laen daa daftar kelab ape kat skula . hurmm takpetakpe esuk aku cari cg tuhh . hehheh . bwun jehh pagy daa kena pakse pergy klinik hurmm berat jehhh haty nak pergy padahal turun jeh jalan bape tapak daa sampai . tapy ? saya TAK SUKA MENUNGGU ! haha igat kaw apa ? anak datuk ? bab kat faredhuwan : nak dokter cpat ? pergy blok A tingkat 4 . hahah . mmg TAK LAA . bodoee jehh ayatt ! . ciapciap kowl 10.15 , mak swuh pergy kowl 11 , saya kann DEGIL . haha . truskan laa perjalanan ke klinik lim . wahhh daa dua tahunn aku takk datng ! haha . mmg ader perubahan ! nak tauu ? ? makin lembab ader laa ! haha . daa tuhhh dokter nyee pon sence aku kecik kowttt dokter yg same tak matymaty lak apek ni . hahhahah ! jahdd owhh dy nk tlg kaw bgi mc . ish ish ish . .

back to story . hah ! daa smpai daftar laa bla bla bla . duduk . aku pon apa lagy kira org laa . satuu , duaa , tigaa , empatt , limaa , enamm , PASTUU  tujuhh aku . haha lameee agii daaa . apa lagy menyumpahyumpah laa time tuhhh . tapy best la gak tengok pesakit sorng ni . dtg dtg memekak kata sakit sakit ! eyhh saba laa kaw igt kaw sowng je sakit ?? aku pon sakit gak ! sakit haty tgok kaww tauhh ! hahah ! katanyee bwak moto pastu kena gigit serangga ! hah ! mmg padan laa muka kaww daa memekak jehh kat situu . hahah bengkakbengkak muka kaww . ciann jehhh :P pastuu potong line plakk daa kecemasan nye kann . so aku pon ader gak laa belas kasian kann . so aku pon tguu jehh laaa .

lame menunggu time aku plakk laa heh !! :) betapa best nyee lalu di kalangan pesikit ni masuk bilik rawatan tuhh . haha ! daa masuk aku apa lagy wat wat laa cam tersedusedu plakk :P nk tunjuk sakit la sgt kannn ? mmg sakit pon . da cekcek .  okey tak de pape :) aku pon tggu kat luar . duduk lagy ? ye duduk tggu laa 10 minit :) ubatt ? pening kpala+muntahmuntah+demam+selsama . bgus manyak penyakitt :) igt dapat laa mc 2 hary kann ? hurmm memang TAK LAA nak dapt mc 2 hari ishhhhh -.- benggang jehhh owhhh !

balek gan haty yg kecewa , ye laa alang alang tuhh bgi jeh laa cuty 2 hary leh sambg sabtu kann . pew laa ! tak nak aku pergy klinik tuhh agiii -.-

byee 2010 i gone miss youuu !!
Sabtu, 1 Januari 2011 || 12:38 PG

 


2010 .. nk pergy mane ? hurmmm :( nk pergy daa kee ? hah pergy laa .  simpan kenangan kita bersama tawtaw . bye :') 2011 :) haii !! hahah . taunn baruu daa eyhh ! 17 laa ! hee. kena biase kaann lidah ni nk sebut tujuh belas , hahaha , slalu ckp 16 jee kann :) skrang daa besarr ! hahah . tpy ? umur jee 17 kadang ader yg takk matang agii kann ? terpulang kat diri sendiri laa :) so now daa 17 yeahhh ! tapytapy  . .  spm daaa . cuakk owhhh . hurmmm . .azam ?? hah ! taun lepas punyee azam ?? hahah ! daa termakbul owttt :)
taunn nie punye azam eyhh ? hmmm ? hah !

* nak berlajar bersungguh-sungguh sampai masuk U (dari kecikk oitt azam sme jee)
* nak try kawan gan semua orng :) tak nk pilih kawan daa .
* kerjayaan di SPM
* happy gan keluarga + kawankawan
* awekk ? tak perlu owtt ?? entahh :P

tuu jee outt azam aku . yg laen laen tuhh bialah rahsia , hehheh :P

2010 byak kenangan terindahh . taun tuhh jgak laa aku byak kenal sesuatu yang baruu :) pasal kawan pasal mateplajaran multimedia , pasal life aku semua laahh . 2010 jgakk laa aku bertemu gan cg ros , sheefaa , amir daann kawan lame yg sme kelass fyka , iman , hanis , faizal . hahh yg aku jarang tegurr laa mase dulu tapy taun 2010 yg merapatkan kami :)   bnyakk laa kenangan :')

yg paling penting sekarang daa takk nakk maenmaen lagy daa . spm penentu segalanya :)
no more gaduhgaduh kurangkan hang out kurangkan fb kurangkan hot ? haha :P

harapan : aku harapharap tahun ni aku dapat apa yang aku nak :) dann happy selalu dan tak nak daa ader masalahh . hope so :)

Older Post | Newer Post