Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

yang terakhirr :')
Sabtu, 29 Januari 2011 || 11:56 PTG


ni post aku yg terakhir pasal benda ni .  saya tetap gan keputusan saya . sory to say pintu hati aku daa tertutup untuk korang :'( . cukup laa dengan bertaun taun saya kesakitan . . cukup laa . . past is past no more you guys in my life . . . kawan balek gan A ? sory laa . saya tak perlukan kawan yang sanggup wat kawan die cam nie . yaa kami daa lame berkawan . tapy adakah itu maksud  "KAWAN"  tolng jangan pakse saya nk berkawan balek gan dieorng . adakah saya seorang yg kejam ?

tidakk ! sbb saya terlalu baekk sehingga dibuad seperti ini :') , jangan nak tunjuk kaw tuhh baekk nak berbincang gan aku nk sattel gan cara baekk ? weyhh ! tak sedarr kee apa yang kaw daa text kaw aku huh ??  " JANJI AKU ADE NIAT NAK WAT KAW SAKITT HATY " i still remember that word :')  tahniah ! anda berjayaaa !!

selamat tinggal guys :) happy ending kann ? saya tak akan lagy menjaga perasaan org , sbb apa  saya menjage perasaan org kalo org tak pernah nak jage perasaan saya ? learn from mistake laa kawan :) it take time tokk tgal kan semua ni :) bia saya sendiri yang tinggal kan benda ni sorangsorang :')

 
( happy ending :) ni gbr terakhir saya delete dary com saya )

Older Post | Newer Post