Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

sakedd hatyy !
Jumaat, 25 Mac 2011 || 9:54 PTG


S A K I T  HA T I !  kenapa weyhh ?  tuhann jea tauhh betapa sakit nyaa hati kami :'( bayang kann lahh taunn nie dahh tahunn last , haisshhh ! cg HAMBALI niee @#@#$%^^ ahhh ! laenn kali kalo dahh BIZY sagttt ponn agakk agakk lahh sampai takk hantar wakil lelaki lawan bola tampar ! kejamamm gilee ! penatt belatihh dari bulan duaa ,  pagy nie bwu tauhh ! memangg cam **** awhhh ! penting kan diri sendiri awhh cg nie , tak berhati perutt ! pastuu tak gtau kiteorg plakk tuhh ! haishhh , kalo tak nakk ponn bgi lahh cg laenn yg bolehh urus kann kiteorng ! banggang awhh !  agak agak awhh dahh laahh time traning datang pon dua kali jehh ! haishhhhh !

ciri wanita pilihan izuddin zamri :)
Sabtu, 19 Mac 2011 || 1:34 PG

disebabkan HAFIZI MAHMOD dahh memberitahu ciriciri wanita pilihann nyee , kini saya mohd izuddin bin zamri akann berceritaa plakk tentangg ciri ciri wanita pilihann saya :) dann kenapa still malashh nak couple ? haha ! sbb niee laahh :) saya mencari wanita hanya bertudung :) heheheh SERIUS memang lawaa kann :) putihh :) mata besarr :) pendekk ckit dari saya :) hehe . bwu nampak sepadann kann :) HAHA ! comeyy+gilee = comey gile ! kalo perempuan bertudung mcam yuna :) heheh :) saya lebihh berminatt dgn perempuann yg bertudung dari free hair :) hehhe sejuk mata memandang kannn :) hmmm betul takk ? haha ! jodoh pertemuan di tangan tuhann :) so i I leave it to god :) i hope i will see you soon :) heheh :D tuhh jeaa lahh dapatt saya laluttkann :) pahmmm ? takk kann ? heheh :D

lawaa kann ? semua yg saya nakk ader katt diee :)   woott woott  




air mataa , awakk , awakk dann awakk :)
Isnin, 14 Mac 2011 || 10:04 PTG



Pernahkah kowang menangis ? Jika menangis , apekahh sbbnyaa ? mnangis di tinggalkan bf or gf ? menangiss sbb kegembiraan ?


Allah yang menciptakan ketawa dan tangisan (CEHHH ) . . pasty adaa hikmahh disebalik kejadianNya..
Mataa walaupon kecil , tapi ia tak pernah kering dengan air mata . .jikaa bolehh dikumpul ,ia bolehh mnjadikan bumi niee banjir bagai selepas hujan turun dengan lebatnya , welayehhh ! sapee yg kuad nanggiss niee satu anugerahh :)

  
terdapatt byakk jeniss menangiss yaww :)


agak agakk kowangg selalu nangess sbb apa eyhh ? hmmm ! mesty lahhh cintaa kann ? alahhh remaja kann  .. cintaa jeahh laa   .  hmmm yg penting janganlahh nangess sbb kebodohann anda sendiri dahh tak daa gune dahh . .



itu saja lahh INFO drpd izuddin zamri . . HAHA . . agakk agakk kalo aku nangess sbb apa eyhh ??? hm . . bia lahh rahsiaa :)

holidayyy guyss !
Jumaat, 11 Mac 2011 || 1:25 PG


yeahh school break laa ! 1 minggu :) heh ! nak wat apa nak wat apa nak wat apa ??  hurmmm :D owhh yaa ! selamat bercutyy :) semiggu jeaa :) jgn melebihh plakk . . tpy ramai daa stat cuty ari niee ! apa daa !
tuhh jeaww laa owtt :) mood santai jeaa eyhh cuty niee :) hehheh :D



rinduuu cg aka akak ros :) . .
Rabu, 2 Mac 2011 || 6:12 PG

kenangan laa :) (ayoooo hitam+tembamm ckitt ann ? ) eyhh miera ponn :P

cg ros , rinduu laa :') bila cg nak jengukk kami kat smk dato onn ? hmm , rinduu laa . . rindu nak dengar cg gelakk . rindu nak dengar cg kutuk kutuk , yg paling rinduu time tuhh blom rapatt rapatt lagy tapy time tuh cg releft kat bilik apd , haha ! cg igt takk ? time tuhh . kite ramai ramai duk dekat dekat pastuu cg ctea sal hantuu ! haha ! mengerikann laa ! sampai skg saya igt semua ctea tuhh , yang ctea pocong tuhh paling

mengerikann owhh . . HAHA . . pastuu semua terkejud time sape tahh masukk pintu bilik apd tuhh . HAHA ! kelakarr jehh . wat suspenn jee . . HAHAHA ! pastuu time tolong cg wat pentass :) wooo bestt jeaa lepas siap semua dapat air free :) heheh , yg paling bestt dak kelas laen pon join :) wooo penangan cg ros kann :) semua lelaki lakk tuhh , haiishhh biase laa cg kan hott :) hahah ! pastuhh kenangan kat mcd :) agy

seminggu jea nak puase , haha naik cg nyaa kate pergy makan mcd :) haha ! dekat gan pertaling street , wooo ! best gile time tuhh , lepas makan then jalan jalan :) best best :) cg igt takk ? :') hmmm . rinduu laa , saya sampai termimpikan cg ajar kte org balekk , time tuhh kite semua kat bilik seni , time tuhh semua happy jeaa , gelak gelakk . .  hmmm , bilalaa cg nak keluar dari gua ni ? HAHA . . .

 apaapa ponn miss youu teacher :'(

Older Post | Newer Post