Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

dahulu :'(
Isnin, 11 April 2011 || 4:01 PG



dahulu dan sekarang :) banyak sangat beza nyaa . dari fizikal nyaa ? sudahh pasti laa kann :) jauhh dahh aku buang kaw lahh ! sebab aku tak nak kaw lagi dalam hidup aku ! serius aku dulu malu gan diri aku yg dulu 
 :( sb gemuk kann ? skang kecikk skitt :P haha ! hmm , lagilagi kalo pegy kem . . . malu owh org belum berkenalan ade dahh panggil "bob" bob ? -hanya untuk org yg bersaiz besar sahaja- hashhh ! skitt nyaa hatii ! hmmm ! belum lagy kalo pergi beli baju ? hah ! tak de saiz :( lagilagi kali pergi gan kawankawan , hmmm tapi tuhh semua dulu :)

mohd izuddin bin zamri yg DULU
  •  gemuk

  • tak bersemangat

  • mudah terasa

  • happy :)

  • tak de fikir pasal bercintacintun nie

  • tak banyak masalah

  • suka gelak gelak

  • tak ramai kawan :(

  • takut nak berkawan sebab dia akan fikir apa yg kawan baru die fikir spt : (hasihhh budak ni dahh la gemuk) itu lah izuddin yg dulu . .

  • suka sama kan diri dia macam nobita :(


  • itu 5 tahun yang dulu , mungkin dulu ade sebahagian yg suka ejek , kutuk , hina , perli weyhh ! dahh lali lahh weyhhh ! sebenarnya manusia yg selalu kena ejek , kutuk , hina , perli nie lahh yg fikiran dia cepat matang , sbb dia dahh melalui pelbagai masalah dalam hidup die ..

    kutuk selagi kaw nak kutuk , perli selagi kaw nak perli , hina selagi kaw nak hina , ejek selagi kaw nak ejek . puassss dahh  ? tak de sape laa sempurna dalam hidup ni . .

    hope saya izuddin zamri berumur 17tahun lebihh kuad untuk dugaan akan datang aminn . .

    learning play guitar :)
    Jumaat, 8 April 2011 || 11:07 PTG

    mood : learning play guitar :) with my brother :) tapy still

    burblur lagyy , haha ! main petikpetik jehh nie , HAHA ! usaha

    tangga kejayaan kann ? hehe . sape tauhh mane gitar ? ajar

    saya boleyy ? serius nak blaja sgtt nie :) fifie , zikri ,

    afeelia sudahh pandai maen gitar kann ? ajarajar saya

    kalo free yaww :)

    i wish i could forget youu :)
    Sabtu, 2 April 2011 || 1:49 PG



    izuddin zamri ! dahh sedia keaa hah ? sedia apa ? tak pahamm --' , alahh yg tuhh  . . yg tuhh ? owhhh . phampham , sedia keaa ?  enthh laa , kenaa tye hati ni dulu dlamdlam yee :) pasal ap ni ? tak dee bulan lima ader pegy langkawi :) yeahhhh ! tapytapy , tak semua nyeaa bestt kann , lagylagy dalam situasi saya niee . .

    sediaa tgoakk drama ? hmmm tapy harihari saya tgok drama mereka , owhh tapy time tuhh ade mereka yg laenn , tapi disana ader keaa mereka yg akan tolng kaw menangani situasi tuhh ? hmmm . . . someone says : alahh kalo kaw pergy pon kaw tgok drama jehh idin . . yeaahhh . . tapytapy taunn niee lastt year kan :') kena

    laa ader satu memori yg sweet gan friends kann :) tapy bergantung lahh kalo memori di langkawi tuhh nanty  bertukar jady laenn kann . tak pe laa aku ader kwan yg bole saya hadapi nyee , hope semua berjalan lancar . . tapi mungkin bole kalo tak pergy ? hmmm confuse niee . .

    Older Post | Newer Post