Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

hari ini :)
Selasa, 28 Jun 2011 || 1:24 PG

bosan punya pasal tu pasal laa aku tulis , kalo tak nak bce takyah bce , dan bole berambus  ... panjang ni ! haha 

okeoke , asalamualaikum pembuka kata :) hari nie post nak tulis rutin harian , so senang skitkan folower saya nak lebih mengenali sape izuddin zamri nie kan ? :D

okeeee , stat life saya pada pukul 6 , bagun lepas hanset kejutkan , yea ! hanset kejut kan , tak main laa mak , mak kejutkan , heh dah besar , berdikari tauhh ! hehe , bagun mandimandi semua , sembahyg subuh , then baru 6.45 baru bersiap ke sekolah selalu lambat turun , kesian korang tunggu aku , haha ! bkan apa , dahh siapsiap nie , bole plak , jam lupa pkai , tetinggal itu ini , + lif ? haha ! tak yah ctea laa umah korang ade lif ? okee , umah saya ada ! haishhh ! aku benggang btul kalo aku tutup je pintu rumah ann , pastu ade je org laen pon baru keluar rumah jugak ! padahal sebelum tuu taknak plak korang pegi keja ! huh -.- umah flat kan ? takyah ctea byak laa ponnn  tguu lif , hah ! bkak jee pintu lif tuu ! dah macam SADIN dah ! haha ! :D hasshhh ! DBKL ni mana ? pfffttttt ..

habis suda , jalanjalan menuju ke sekolah kebanggaan ramai SMKDO .. heheh ! jalanjalan , dengan faredhuwan , ery , fyfy , kalo taun lepas pergi ramairamai , tpi skg , manusia berubah ... takkesah laa , sampai je sekolah jalan terus cari tempat duduk , TAPI yg bencinya sampaisampai je ketua pengawas " pelajar boleh simpan bahan bacaan dan berdiri sekarang " heh ! aku igatla ayat tuu sbb ariari dia ulang ayat tuu -.-' lepas berdiri , cg ctea pasal aktiviti blablabla , arini ade bengkel menjawab kertas sains ohhh , okeoke pergi laa dewan dengar ceramah ..

so ceramah sains oke tak ? terbaikk doe ! sebab aku dok depandepan kan ! haha ! dah berubah kann . pffftttt . hehe . serius laa mmg masuk cg skolah teknik setapak nie ajar , tpi dia tak bgithu pon name dia -.- bia jee laa  habis theeeen REHAAATT :)

(: makanmakanmakanmakanmakanmakanmakanmakanmakanmakanmakanmakan :)

lepas rehat , masuk kelas , subjek ? sains lagi ! haha ! semak bai otak , mmg takmasuk laa apa cg ajar , tapi buatbuat laa jugak pegang pen contengconteng kertas  haha apatah aku conteng , matlamat hidup aku merepekrepek laa tadi ,  

entah apatah gila hanis tu nak duduk sebelah aku plak dahh -.-' dia ctaectae pasal apatah , yg pasti semua mengelabah ! haha ! tapi thanks laa doe blanje air tin yg kat mesin air tuu ! haha ! time nak beli cg ravi dtg , haha covercover lahh ! padahal dah masuk kan syiling dahh ni ! buatbuat ckp kat depan mesin air tuu ! serabai !

habis pasal tuu ... naik kelas blaja math seperti biase :) than ade tasawwur , hmmm blaja seperti biase , yeahh dah pkul 2 , balek ! yeahh ! haha , malas la nak dok sekolah buat seni , dah siap dah pon , mpv pentaksiran ? alaaa esuk laa cg , ari ni saya nak pergi d'namic laa  , nak beli barang nak "mencantikan" projek seni nie ! haishhhhhhh sesak kepala pikirkan kau tahu ! lepas jee jumaat nie jgan harap aku nak tgok kau dahh ! kau pergi jauhjauh ! !

time balek tuu fitri temankan :) heh untunglaa ade lagi kawan pada waktu nak exam nie nak teman pergi d'namic , slalu ? studyy je pon :D time nak balek tuu HAHA ! ternampak cg fiza tgah cari dakdak seni , heheh , nasibbaekk aku jalan jee , huuuusshh selamattt . jalanjalan nampak laa fatin gan amira , saya tak folow mereka yeahh ! bodo punya fitri ckp weyy ! awan mendung laa kat depan tuu ! aku ckp : lahh a'ha laa ! awan mendung , pastu serentak duadua nyanyi lagu M.nasir , awan mendung yg berarak ! HAHA ! siap rap lagi ! fitri kalo nyanyi ? hancur , tu pasal laa aku suruh dia rap :D

okeoke dah habis psal awanawan bagai -.- dah sampai d'namic , ade awek nie sekolah laenn , LAWA ! haha ! jalan plak sebelah fitri yg bajet hansem , mmg mengelabah laa  ! haishhhh aku ckp we untung laa hansem . tapi kesian .......... dia tak pandang kau pon -,-' hahaha :D belibeli kertas warna , liquid dengan pen , tuu je , nak lebihlebih buat apa ? takyah nak lawalawa sgt laa projek seni nie , huh -,- 

 time nak balek , si mamat ni nak beli ais blandet laa plak -.- , 
fitri : tongtong laa ?
aku : we aku ade 1.30sen jee
fitri : alah cam ne nie ?
aku : kau ade bape ?
fitri : 2 hengett
 total : 3.30

haha igatkan air tuu 3,50 tapi dengan keinginan yg teramat pergi laa jugak kedai tuu , nak tye malu -.- pffttt dah laa ade 3.30 , mane laa nak dpat lagi dua posen ? kau buat muka seposen , aku buat muka seposen ? haha ! mmg tak laa ! nak tye segan , ulang alek cam org gila sematamata nak tgok harga sebenar air tuu , HAHA ! lastlast kami pergi laa tye . fuuuuhhhhh ! nasibbaik air tuu 3.30 ! cukupcukup doe ! tpi yg ulang alek tuu yg tak bole bla tuu ! kalo tye dari awal kan senang , haiisshhh apa laa -.-

okee dah dapat perisa COKLAT , ada bubble lagi tuu ! sedaaaapppppp !!! nak ? dtg laa kat area pudu :) hehe
jalanjalanjalanjalan menuju ke rumah :) 

habissssss 

tu jee , thanks sebab sudi bace :) takpakse pon ..

coratcoret izuddin zamri :)

forgive :')
Isnin, 27 Jun 2011 || 3:29 PG


forgive :') and forget the past ..

 :) selepas mendengar kutbah jumaat lepas , tentang perpecahan kaum islam akibat tidak bertegur sapa . lebih dari 3 hari dah berdosa ..hmm ade satu cerita mengatakan , ada hamba allah ini lagi sedikit nak masuk syurga , hampir sahaja , tetapi di tangguhkan perjalanannya kerana dia telah bermusuh dengan kaumnya sendiri , dengan itu mereka bermaaffan dan pintu syurga itu terbuka seluasluasnya :) (ketika berbalahan , org yg menegur dahulu akan di ampunkan dosanya :'))

aku ? dah 5 bulan lebih tak bertegur sapa ...

hmmm mungkin allah dah bukakan pintu hati aku selepas mendengar kutbah jumaat tuu . hmm , tapi hanya untuk satu org sahaja .. aku tahu sape org tuu , yg penting bukan untuk org yg telah menghiris hati ..

hmm alif aku maafkan kau , tak kira laa apapon yg kau dah buat kat aku , tpi takkesah laa , kawan tu lebih dari segalagalanya . hope we still friends , but not close like before :')

fatin fazera : aku maafkan kau , walaupon apa pon alasan kau aku dah takperlu dah , hmm maafkan salah aku kalo aku dah buat salah dengan kau dari first kita jumpa dekat rumah cikmah mase ngaji sehingga 26.1.2011 :') lepas ni kita dah takde apaapa dah , padamlaa semua igatan kau dekat aku :') aku pon akan padamkan buat selamalamanya .. dan semua ini sudah berakhir , gembira dpt kenal dengan kau :') dan anggaplah selepas ini kita tak pernah kenal , tak pernah kenal , dan tak pernah kenal :') semoga kau berjaya satu hari kelak , selamat tinggal nurul fatin fazera binti omar :')  

coratcoret izuddinzamri :')

.....................................
|| 2:29 PG



deactivate :)

bakti laa sgt -.-'
Sabtu, 25 Jun 2011 || 10:45 PTG


which one youguys like? edit by izuddin zamri :)

berterus terang lebih baik kan :)
Sabtu, 18 Jun 2011 || 7:23 PG


berterus terang ? yeahh berterus terang .. tu lebih baik dari kita pendam lamalama kan ? kita kena berterus terang kalo kita suka kan dia atau ade masalah gan dia :) dalam kes saya , kalo ade masalah .. haha , bab sukasuki tuu belum lagilaa :P 


ade masalah ? yeahhh kalo korang ade masalah , jangan laa pendampendam lamalama ohhh ! nanti kalo dah menanah ? hah ! susah kan diri jee nak cari ubatt .. tuu pon kalo ade ubat nyee nak cari kan mana kalo hati dah menanah ann , masalah saya dengan sape ? kwan :) acap , yea dah seminggu aku dah tak tgur dia , acap kawan antara yg terbaik dgan aku , tpi sejak kejadian di langkawi , semua musnah, KEPERCAYAAN aku dgan dia dah HILANG .. sbb tuh aku tak tegur dia ..


hari ni dah genap seminggu , dahh settel dah gan dia dengan cara BERTERUS TERANG :) malam tadi dengan mengunakan mesej sahaja :D , semua aku daa terus terang gan dia , dan dia dah akui kesilapan dia , dahh tgok laa isnin ni kalo dia still nak berkwan , dia tegur laa , kalo tak , tak kesah pon :)


btw harapharap kita oke laa doe ! seminggu kita tak bercakap sepatah pon , seminggu kita tak gelak samasama , seminggu kita tak makan samasama , seminggu kita tak pergi tandas skolah yg bussuk tu betul kan rambutt samasama , HAHA ! okeeee  tu je nak gtau .


coratcoret izuddin zamri :)

kursus jenazah O.O
|| 4:26 PG

18.6.2011 kursus jenazah ! wow ! bunyi mcam seram jee ann ! tapi tak seram mane laaa ! blum cuba blum tahu kan ? sedikitsebanyak menginsafkan kita :) best laa , haha ! dah 17 tahun duduk KL , tapi masjid negara tak pernah pergi pon -.- HAHA ! lawalawalawa ! kursus ? terbaekkk laa ! penceramah yg kelakar ! tak boring pon , + tempat sejuk ngantuk tapi tak nak tido , rugi laa dah bayar . haha ! nak tgok gbr ? tgok laa :)

 

\

best ! thanks ustazah ! one of my new sweet memory this year ! arini hari yg paling byak gelak ! hilang semua masalah ! hahah :D


surau :)
Khamis, 16 Jun 2011 || 7:49 PG

celebrate celebrate jgak kawan , tapi majlis kesyukuran kena buat juga kan :) tadi , baru balek dari surau sebab aiman buat majlis bace yassin dengan makanmakan sempena hari jadi dia kan :) petang tadi happyhappy  celebrate kat kfc , bernyanyi sakan :D malam bce yassin :) igat kesyukuran kepada allah sbb telah memberi kita umur lagi kan , bilabila masa dia bole tarik balek nyawa yg telah dia pinjamkan ni :')

ctea pasal surau ? hmm dah lame dah aku tak pergi , bkan tak nak , tapi tak ramai remaja kan .. tu yg macam janggal je kalo pergi nie , tapi setelah pergi ke surau dkt rumah aiman tuu rase macam balek kampung je . dgn suasana mcam dekat kampung sunyi nyaman , rinddu beb dah laa setahun sekali jee dpt rase suasana kat kampung kan , tadi dah pergi wow rase mcam ade kat kampung je :') pakcikpakcik kat sane pon ramah , siap nyanyinyanyi lagi ! terbaekk ! lagi satu siap ade logatt perakk skali ! hmmmm rase mcam balek kampung je :') duduk , makan , gurau , samasama , dah rase mcam slalu dtg je !


lebih kurang mcam ni laa :) tak laa same sgt >.< tapi mcam nie laa . hehe :D

dengan itu kami :) izuddin zamri , fared abdullah , fifie azri , fizi mahmod . dah buat perancangan insyallah akan kesana setiap khamis bce yassin disana :) ..
balik terus pergi beraya rumah zariff ! haha ! dah laa semua pkai baju melayu , HAHAHA ! hmmmm zarif kemalangan , kami melawat dia tadi :) tak teruk , alhamdulilah .. 


itu sahaja coratcoret kehidupan saya :)

happy birthday all my bestie !
|| 2:17 PG

happy birthday kepada kawan baik saya , amira shafiqah , fizi mahmod , nuraiman :) untunglaa tarikh same , senang ingat kan :D haha ! 16.6.2011 :)


happy birthday miera :) dahh besar dah kau , hehe , aku belum lagi :D hmmm , semoga hidup kau diberkati oleh allah , selalu happy key ;) kau laa kawan perempuan aku yg paling rapat :') tiada gantinya , sence sekolah rendah kan :) friends forever tahu ! hadiah ? tggu 14 oktober okey ? haha ! kita tukar samesame aww , beli laa dulu , heh :D
HB KAWAN :) 


happy birthday fizi mahmod ! yg ke 17 tahun ! hah daa besar dah kawan aku nie , thanks jadi kawan terbaik aku , walaupun harihari gaduh gan kau ! haha ! itu namanya kawan :) , hmm , hah ! jangan buat perkara cam budak kecik lagi , hahah ! fikiran tuu bia matang sikit  :) hee , semoga hidup kau diberkati oleh allah , HB fizi :)


happy birthday aiman ! yg ke 17 tahun ! hah daa besar dah , walaupun kita tak pernah rapat sebelum ni , tapi tahun nie kita dah rapat kan ? haha ! , semoga hidup kau diberkati oleh allah , HB aiman  :)


happy birthday guys !!

* tadi aiman gan fizi nak celebrate bufday mereka kat kfc pudu :) pergi je laa dah dieorg ajak kan :D , hee best doe ! kenangan :) malam nie lepas pergi surau kat area sanpeng ,  ade kenduri kesyukuran keluarga aiman buat , nti saya upload gbr disana wokey :D







just let go :)
Sabtu, 11 Jun 2011 || 9:26 PG


People change , so you've to learn to let go

ayat ni saya jumpa dkat facebook , ditulis oleh darla sam :) terimakasih sebab bagi saya idea :D people change ? or manusia berubah ? setiap manusia mesti pernah melaluinya kan ? 

ianya sudah berlaku pada hidup saya :) ehh manusia memang bole berubah tak kira laa cepat atau lambat , terpulang pada kita . manusia bole berubah dari perbagai cara , perangai , watak , emosi fizikal dan sebagainya :) terpulang pada kita untuk menerima perubahan itu , dan memandang satu perubahan itu dari sudut positive atau nagative .. 

keadaan yg membuat kita berubah , sama ada kita sedar atau tidak , akan perubahan itu , mungkin org disekeliling kita yg sedar akan perubahan itu , mungkin post kali ini berkenaan dengan orgorg dalam hidup izuddin zamri , apa yg saya sedar perubahan itu lebih menyakitkan daripada menyenangkan :')

"People change , so you've to learn to let go" org itu akan berubah , kita relakanlah perubahan itu miskipon perubahan itu menyakitkan hati kita . biakan dia pergi jangan dikenang lagi dengan perkara yg telah terjadi , anggap lah semua itu sebagai satu karma hidup yg telah ditentukan oleh allah :)

setiap org akan berubah , saya pon akan berubah , maybe one day , or otherday , or maybe now ? who knows ? right ? yeahh i change now :D . thanks make me change :) 

people change . even the person you thought you knew the most change . and even thought it hurt to see them go . you have yo move on . for the sweetest memories of all you have and things might never be same ...



Rabu, 8 Jun 2011 || 2:17 PG


khas buat mereka sedang bercouple :) fahami la satu sama laen :)

Lelaki perlu tahu yang perempuan:
“Peranan LELAKI dalam kehidupan WANITA adalah sebagai pelindung dan bukan sebagai pemusnah. WANITA diciptakan oleh ALLAH swt dari tulang rusuk kiri dan untuk dipeluk dan dimanja, bukan untuk dikasari. Maka lelaki haruslah memahami HATI dan PERASAAN WANITA”

Perempuan juga perlu tahu yang lelaki:
Lelaki bukanlah sempurna 100%, walau bagaimanapun rupanya atau pandangan luarannya. Jadi, perempuan janganlah mengharapkan semua yang hebat dari lelaki! Mereka juga normal dan mempunyai kelemahan

itu sahaja laa info yg dpt saya kongsi kan :)

happy birthday Boootakk
Jumaat, 3 Jun 2011 || 12:36 PG

cup cake :)
ade 6 
birthdayboy :D
happy birthday zikri :)
wittwitt :D
exsited lebihh ! :D HAHA !
webcam beramairamai :)
BHAHA ! sweet :P tak sengaja :)
dijalanan menuju greenbox :D
duett laa :D
lagi dan lagi :D

shifa daa syazlin :D
faredhuwan :D
ehh saya laa :D
wow ! shifa laa !
wow ! :D
amboi ! happy je ni ! :D
duettt :D (erhh gelap nyee saya ==')
sedapsadap :)
alah ! nak balek daa ? 
at starbuck :)
:)
:D
poyoss !
saya snap :D
webcam :D
manggo jus :)
haha !
:D
edit by syazlin malek :D thanks :)
eyhh ? terkejutt tgok status dia :O
webcam lagi :D
dan lagi :D

♥ monorel~bb~pavi~foodcourt pavi~cenima pavi~greenbox~starbuck~home :D 


Older Post | Newer Post