Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

happy birthday all my bestie !
Khamis, 16 Jun 2011 || 2:17 PG

happy birthday kepada kawan baik saya , amira shafiqah , fizi mahmod , nuraiman :) untunglaa tarikh same , senang ingat kan :D haha ! 16.6.2011 :)


happy birthday miera :) dahh besar dah kau , hehe , aku belum lagi :D hmmm , semoga hidup kau diberkati oleh allah , selalu happy key ;) kau laa kawan perempuan aku yg paling rapat :') tiada gantinya , sence sekolah rendah kan :) friends forever tahu ! hadiah ? tggu 14 oktober okey ? haha ! kita tukar samesame aww , beli laa dulu , heh :D
HB KAWAN :) 


happy birthday fizi mahmod ! yg ke 17 tahun ! hah daa besar dah kawan aku nie , thanks jadi kawan terbaik aku , walaupun harihari gaduh gan kau ! haha ! itu namanya kawan :) , hmm , hah ! jangan buat perkara cam budak kecik lagi , hahah ! fikiran tuu bia matang sikit  :) hee , semoga hidup kau diberkati oleh allah , HB fizi :)


happy birthday aiman ! yg ke 17 tahun ! hah daa besar dah , walaupun kita tak pernah rapat sebelum ni , tapi tahun nie kita dah rapat kan ? haha ! , semoga hidup kau diberkati oleh allah , HB aiman  :)


happy birthday guys !!

* tadi aiman gan fizi nak celebrate bufday mereka kat kfc pudu :) pergi je laa dah dieorg ajak kan :D , hee best doe ! kenangan :) malam nie lepas pergi surau kat area sanpeng ,  ade kenduri kesyukuran keluarga aiman buat , nti saya upload gbr disana wokey :D







Older Post | Newer Post