Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

hujan ~.~
Khamis, 28 Julai 2011 || 6:46 PTG


hehe hari ni takpergi skula , sbb hujan yg tersangat lebat woitwoit ! mak org takyah pergi skolahlah kan ? hehe  hmm ada sebab laa . bukan malas tapi dah smalam tgok bola kat KENANGA CORNER dgn fifi azri dan fared abdullah :D sampai kol 10.30 , pastu online kejub sampai kol 11.30 , pastu tido . bagunbagun baju melayu tak gosok plak =.=' nak pergi skolah mcam mane ? ada alasan takpe :)

aku text fared tak onn hanfone plak -.- sahsah laa tak pergi , text fyfy dia nak pergi , hah , kau pergi sorang je laa skolah , nak tido , besssttt sejukk :D firsttime ni dalam form 5 ponteng sehari :D semua sbb tgok bola :) takpetakpe bole dimaafkan 

citea pasal bola , takpetakpe HARIMAU MALAYA ! youguys have done your best ! we should proud ! satu permulaan yg bagus  ada masa lagi nak membaiki kelemahan sana sini , it sokey laa :D

tapi semalam bengang jugak gan PARIA tiga ekor ni ! cam SIAL LAHH ctea gebar-gebur nak tgok samesame , lastlast tak nak pergi plak ! bongok punya fitri , fizi , ayen ! satu genglah korang dgn hanis paria keling laa =.= serabai !!!!!  kalo taknak tgok tayah ctea bnyak laa ! bodo punya org ! poyo jum laa tgok bola kat kedai " ni ni ni " than apa pon tak bole ! org laen semangat korang pon nak semangat ! tapi habuk pon tarak !

hari ni hari jumaat esuk sabtu esuk ahad esuk cuti ! yeahhh :D

coratcoret izuddin zamri :)

rahsia saya :D
Ahad, 17 Julai 2011 || 3:16 PG

14 hari bulan 10 bersamaan tahun 1994 :) 
Suka sembang - bole tahan laa
Suka orang yang sayang padanya - semua manusia perlukan kasih sayang kan :D
Suka ambil jalan tengah - yee betul ! kadangkadang jee :P
Sangat menawan - ye ke ? haha ! terimakasih 
sopan santun - itu dah tentu !!
Kecantikan luar dan dalam - alhamdulilah
Tidak pandai berbohong - ye ke ? hmm 50/50 kot :D
berpura-pura - huh -.- ye kee ? tak caye laa !
Mudah rasa simpati - betul tuu cepat benor rase simpati kat org kamu nie :D
baik - ohh tuu dah tahu lame dahh :D
pentingkan kawan - ye tuu saya laa 
Setia berkawan - tak kot , adelah a few kawan yg dah saya tinggalkan :')
Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tidak lama - aku touching dalam kelas tak lame pon laa :D
Cepat marah - haaaa ! tuu memang aku :D
Pentingkan diri sendiri - tu biase ! 
Tidak menolong orang kecuali diminta - hah ! betulbetul kalo ade org suruh baru tlong :)
Suka melihat dari perspektifnya sendiri - yupp tu pasal laa aku memilih kawan :)  
Tidak suka terima pandangan orang lain - haa ! betulbetul sebab saya nak  jadi peguam tuu pasal la semua benda saya nak menang :)
Emosi yang mudah terusik - entahhh .
Suka berangan - mana tau nie ? HAHA !
pandai bercakap - nak jadi peguam kan :D
Emosi yang kelam kabut - -.- ye kee ?
Mudah terusik hati - mewarisi mak :D
kuat cemburu - tuu tanda sayang laa !
Ambil berat tentang orang lain - tuu memang saya kan >.<
Suka kegiatan luar - blaaa ! saya ada asma ! lagi nak jpin kegiatan luar -.-' tak laa !
Orang yang adil - eheeemm
Boros - mana ada , kedekut ade laa !
mudah dipengaruhi persekitaran - betul ! sperti jam G-shock :D
Mudah patah semangat - ade laa skit ...
Daya firasat yang sangat kuat - ohhh harapharap laa .
Suka melancong - tak kot , sbb ayah jarang bawak pergi melancong :(
bidang sastera dan seni - HAHA ! saya ? lagi buta seni ~.~
pengasih dan Penyayang - heee :D
romantik dalam percintaan - untung laa sidia nnti :)

haha ! mcammcam , tapi kebanyakkan semua tuu ade dlam diri aku .. haha ! korang yg kawan gan aku betul tak benda ni ? bce laa dulu pastu igat balek izuddin zamri nie same tak dgn benda kat atas nie :D hehe


coratcoret izuddin zamri :)

plkn ? :)
Sabtu, 16 Julai 2011 || 3:45 PG

ehhhh ade smile :) apa bendabenda? hah ! kalo dah senyum tuu maknanya tak dapatlaa :D tapi jangan nak suka sgt doe , sbb ade panggilan kedua kan ? hmmm ketiga ? taknak ! semua bdakbdak TERUK koyd  ! akubaekk :D HAHA ! hmmm selamatlaa aku takdapat , bole kerja , tiga bulan tuu kawan ,  bole 3 ribu dapat , korang kat sane 9 ratus je . puihhh , hehe , kepada kawankawan saya yg akan ke sana enjoy your day :) mesti besttt punyakan :D 

maaf ? takpee ! saya sudah bersyukur sgtsgt :D HEHE ! rugirugi tuu still ade , but untung tuu
lebih banyak kan kalo tak pegi :D so let it go jee laa :) semua kawan baek aku takdapat , except one alif , sape suruh doakan aku kan :D HAHA ! tu makan dia ! 

kami wirawirati negara , demi banggsa kami berjaya 
kami sahut cabaran bergerak seiringan demi mencapai wawasan
malaysia ! HAHAH :D



coratcoret izuddin zamri :)


sharingsharing je !
Isnin, 4 Julai 2011 || 3:02 PG

best ? apa yang best nya ? ishhh nak tulis laa nie :D hmm apa yg best ekk ? haa post aku kali ini berkaitan dgn best dan menyampah kalo ade abang ? yaa abang ? alahh korangkan ade abg jugak ? ohh takde ? hehe bce jee laa :P yg best nya ada abg umurnya tak jauh dari kita :D lingkungan dua , tiga tahun

okee yang best takpayah susahsusah nak cari baju :D pkai jee baju dia ! kalo dia bising ungkit je doe ! ye lahh senang ctea laa kan :D abg aku ni dia suka beli baju yg bukan saiz dia , so aku try laa ! muat laa ! apa lagi sarung jee la ! haha ! sampai ada satu mase tuu aku tye mak " mak tgok almari baju org semua stok baju  Recycle abg jee ! bila nak beli org punya baju nie ?' -.- haishhhh ! mak ne kalo keluar tak sah kalo tak beli tudung .. belikan laa org baju plak "  haha ! sampai mcam tu sekali hehe ! TAPI satu benda yg aku tak bole ambik barang dia . nak thu ? kasut ! HAHA ! kaki dia saiz gajah 10 ke 11 ! besar kan ? haha ! aku 7 ke 6 tah , kecik jee :D

hehe lagi lagi ? haaa hah ! kalo kat bilik air ade barang yg dia beli contoh nya pembersih muka ke shampoo ke ann ? takpayah nak beli , dia dah beli , apalagi sharingsharing jee laa :D haha ! bkan apa ! abg aku nie dia suka beli benda yg bran bran punya ! sape tak cemburu kan ! alah bkan harta org laen pon  :D 

tapi yg peliknya aku patang doe kalo dia pkai bju aku ! huh ! takde laa , org dah kurus :P ! ahah ! di bole plak pkai bju aku , hashhhh memang kena maki laa ! haha ! aku pkai bju tuu dah besar . adoyai ! slek laa ! 

tapi yg yg best tuu :) even aku guna barang dia dia takde laa mara sgt :) hehe . sbb apa ? sbb dia abg kan kena menggalah dgn adik :) hah ! adik kau yg lagi sorang tuu ? hah ! jagn harap aku nak bgi dia sentuh almari aku ! betul nie ! ade skali mak aku tersalah masukkan baju aku kat almari adik aku nie , aku nampak ! timetime tu jgak aku suruh dia bukak ! " kau bukak skg baju aku  ! "  .  hah ! lantak laa ! barang aku ! aku gan kakak aku same perangai KEDEKUT :) sebab selangseli kan tu pasal laa :D


sepupu aku ckp tak bole bezakan muka aku dgan abg aku ? yaallah sahsah la kau lagi hensem + cute dari dia :D haha ! tak caye tgok gbr bawah nie



web cam jee :)
( btw bju tropicana life tuu aku punya doe ! baju uu besar terpakse bgi dia -.-')

 haha ! jangan mara aku kutuk kau kau sini :D hehe 

Older Post | Newer Post