Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

hujan ~.~
Khamis, 28 Julai 2011 || 6:46 PTG


hehe hari ni takpergi skula , sbb hujan yg tersangat lebat woitwoit ! mak org takyah pergi skolahlah kan ? hehe  hmm ada sebab laa . bukan malas tapi dah smalam tgok bola kat KENANGA CORNER dgn fifi azri dan fared abdullah :D sampai kol 10.30 , pastu online kejub sampai kol 11.30 , pastu tido . bagunbagun baju melayu tak gosok plak =.=' nak pergi skolah mcam mane ? ada alasan takpe :)

aku text fared tak onn hanfone plak -.- sahsah laa tak pergi , text fyfy dia nak pergi , hah , kau pergi sorang je laa skolah , nak tido , besssttt sejukk :D firsttime ni dalam form 5 ponteng sehari :D semua sbb tgok bola :) takpetakpe bole dimaafkan 

citea pasal bola , takpetakpe HARIMAU MALAYA ! youguys have done your best ! we should proud ! satu permulaan yg bagus  ada masa lagi nak membaiki kelemahan sana sini , it sokey laa :D

tapi semalam bengang jugak gan PARIA tiga ekor ni ! cam SIAL LAHH ctea gebar-gebur nak tgok samesame , lastlast tak nak pergi plak ! bongok punya fitri , fizi , ayen ! satu genglah korang dgn hanis paria keling laa =.= serabai !!!!!  kalo taknak tgok tayah ctea bnyak laa ! bodo punya org ! poyo jum laa tgok bola kat kedai " ni ni ni " than apa pon tak bole ! org laen semangat korang pon nak semangat ! tapi habuk pon tarak !

hari ni hari jumaat esuk sabtu esuk ahad esuk cuti ! yeahhh :D

coratcoret izuddin zamri :)

Older Post | Newer Post