Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

plkn ? :)
Sabtu, 16 Julai 2011 || 3:45 PG

ehhhh ade smile :) apa bendabenda? hah ! kalo dah senyum tuu maknanya tak dapatlaa :D tapi jangan nak suka sgt doe , sbb ade panggilan kedua kan ? hmmm ketiga ? taknak ! semua bdakbdak TERUK koyd  ! akubaekk :D HAHA ! hmmm selamatlaa aku takdapat , bole kerja , tiga bulan tuu kawan ,  bole 3 ribu dapat , korang kat sane 9 ratus je . puihhh , hehe , kepada kawankawan saya yg akan ke sana enjoy your day :) mesti besttt punyakan :D 

maaf ? takpee ! saya sudah bersyukur sgtsgt :D HEHE ! rugirugi tuu still ade , but untung tuu
lebih banyak kan kalo tak pegi :D so let it go jee laa :) semua kawan baek aku takdapat , except one alif , sape suruh doakan aku kan :D HAHA ! tu makan dia ! 

kami wirawirati negara , demi banggsa kami berjaya 
kami sahut cabaran bergerak seiringan demi mencapai wawasan
malaysia ! HAHAH :D



coratcoret izuddin zamri :)


Older Post | Newer Post