Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

rahsia saya :D
Ahad, 17 Julai 2011 || 3:16 PG

14 hari bulan 10 bersamaan tahun 1994 :) 
Suka sembang - bole tahan laa
Suka orang yang sayang padanya - semua manusia perlukan kasih sayang kan :D
Suka ambil jalan tengah - yee betul ! kadangkadang jee :P
Sangat menawan - ye ke ? haha ! terimakasih 
sopan santun - itu dah tentu !!
Kecantikan luar dan dalam - alhamdulilah
Tidak pandai berbohong - ye ke ? hmm 50/50 kot :D
berpura-pura - huh -.- ye kee ? tak caye laa !
Mudah rasa simpati - betul tuu cepat benor rase simpati kat org kamu nie :D
baik - ohh tuu dah tahu lame dahh :D
pentingkan kawan - ye tuu saya laa 
Setia berkawan - tak kot , adelah a few kawan yg dah saya tinggalkan :')
Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tidak lama - aku touching dalam kelas tak lame pon laa :D
Cepat marah - haaaa ! tuu memang aku :D
Pentingkan diri sendiri - tu biase ! 
Tidak menolong orang kecuali diminta - hah ! betulbetul kalo ade org suruh baru tlong :)
Suka melihat dari perspektifnya sendiri - yupp tu pasal laa aku memilih kawan :)  
Tidak suka terima pandangan orang lain - haa ! betulbetul sebab saya nak  jadi peguam tuu pasal la semua benda saya nak menang :)
Emosi yang mudah terusik - entahhh .
Suka berangan - mana tau nie ? HAHA !
pandai bercakap - nak jadi peguam kan :D
Emosi yang kelam kabut - -.- ye kee ?
Mudah terusik hati - mewarisi mak :D
kuat cemburu - tuu tanda sayang laa !
Ambil berat tentang orang lain - tuu memang saya kan >.<
Suka kegiatan luar - blaaa ! saya ada asma ! lagi nak jpin kegiatan luar -.-' tak laa !
Orang yang adil - eheeemm
Boros - mana ada , kedekut ade laa !
mudah dipengaruhi persekitaran - betul ! sperti jam G-shock :D
Mudah patah semangat - ade laa skit ...
Daya firasat yang sangat kuat - ohhh harapharap laa .
Suka melancong - tak kot , sbb ayah jarang bawak pergi melancong :(
bidang sastera dan seni - HAHA ! saya ? lagi buta seni ~.~
pengasih dan Penyayang - heee :D
romantik dalam percintaan - untung laa sidia nnti :)

haha ! mcammcam , tapi kebanyakkan semua tuu ade dlam diri aku .. haha ! korang yg kawan gan aku betul tak benda ni ? bce laa dulu pastu igat balek izuddin zamri nie same tak dgn benda kat atas nie :D hehe


coratcoret izuddin zamri :)

Older Post | Newer Post