Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

sharingsharing je !
Isnin, 4 Julai 2011 || 3:02 PG

best ? apa yang best nya ? ishhh nak tulis laa nie :D hmm apa yg best ekk ? haa post aku kali ini berkaitan dgn best dan menyampah kalo ade abang ? yaa abang ? alahh korangkan ade abg jugak ? ohh takde ? hehe bce jee laa :P yg best nya ada abg umurnya tak jauh dari kita :D lingkungan dua , tiga tahun

okee yang best takpayah susahsusah nak cari baju :D pkai jee baju dia ! kalo dia bising ungkit je doe ! ye lahh senang ctea laa kan :D abg aku ni dia suka beli baju yg bukan saiz dia , so aku try laa ! muat laa ! apa lagi sarung jee la ! haha ! sampai ada satu mase tuu aku tye mak " mak tgok almari baju org semua stok baju  Recycle abg jee ! bila nak beli org punya baju nie ?' -.- haishhhh ! mak ne kalo keluar tak sah kalo tak beli tudung .. belikan laa org baju plak "  haha ! sampai mcam tu sekali hehe ! TAPI satu benda yg aku tak bole ambik barang dia . nak thu ? kasut ! HAHA ! kaki dia saiz gajah 10 ke 11 ! besar kan ? haha ! aku 7 ke 6 tah , kecik jee :D

hehe lagi lagi ? haaa hah ! kalo kat bilik air ade barang yg dia beli contoh nya pembersih muka ke shampoo ke ann ? takpayah nak beli , dia dah beli , apalagi sharingsharing jee laa :D haha ! bkan apa ! abg aku nie dia suka beli benda yg bran bran punya ! sape tak cemburu kan ! alah bkan harta org laen pon  :D 

tapi yg peliknya aku patang doe kalo dia pkai bju aku ! huh ! takde laa , org dah kurus :P ! ahah ! di bole plak pkai bju aku , hashhhh memang kena maki laa ! haha ! aku pkai bju tuu dah besar . adoyai ! slek laa ! 

tapi yg yg best tuu :) even aku guna barang dia dia takde laa mara sgt :) hehe . sbb apa ? sbb dia abg kan kena menggalah dgn adik :) hah ! adik kau yg lagi sorang tuu ? hah ! jagn harap aku nak bgi dia sentuh almari aku ! betul nie ! ade skali mak aku tersalah masukkan baju aku kat almari adik aku nie , aku nampak ! timetime tu jgak aku suruh dia bukak ! " kau bukak skg baju aku  ! "  .  hah ! lantak laa ! barang aku ! aku gan kakak aku same perangai KEDEKUT :) sebab selangseli kan tu pasal laa :D


sepupu aku ckp tak bole bezakan muka aku dgan abg aku ? yaallah sahsah la kau lagi hensem + cute dari dia :D haha ! tak caye tgok gbr bawah nie



web cam jee :)
( btw bju tropicana life tuu aku punya doe ! baju uu besar terpakse bgi dia -.-')

 haha ! jangan mara aku kutuk kau kau sini :D hehe 

Older Post | Newer Post