Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

selamat ohh selamat selamat hari RAYA ^^
Sabtu, 27 Ogos 2011 || 9:07 PTG


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR dan BATIN kepada semua folowerfolower saya :) dikesempatan ini saya MOHD IZUDDIN BIN ZAMRI jugak ingin memohon maaf jika saya terkasar bahasa , terkurang ajar , terkutuk , termarah , kat sesiapa harap dimaafkan :) kosong kosong balik aww . hmm saya memohon maaf jika selama ini ada peragai saya yg takkena di mata anda semua , saya mohon maaf sekali lagi . diharap hari raya pada tahun ini dapat memberi 1001 makna kepada kita semua , insyaallah :) ehh raya jalan lupa datang rumah ;) kalau makan kuih raya tuh jangan lupa saya aww :) KEPADA semua calon SPM KUALA LUMPUR yg akan menduduki trial spm selepas raya saya ucapkan buat yg terbaik , jangan jadikan raya sebagai satu alasan untuk kita tidak mengulangkaji pelajaran :) okeee peace (Y)

ikhlas daripada : izuddinzamri :)

# kepada kawan kawan saya jangan lupa raya dtg rumah aww :) kalau rinduu aku calingcaling laa ehh . okee jage diri jangan makan banyak nti gemuk ! haha . isnin jumpa kat sekolah ^^ duit raya aku jangan lupa ! HAHA !

second shopping RAYA ^^
Ahad, 21 Ogos 2011 || 12:15 PG

asalamualaikum to all my folower :)

ehhh pejam celik pejam celik lagi 10 hari jea weyh nak raya ! haha ! sekejab jea kan ? minggu depan minggu last skolah sebelum raya :)

hari jumaat harituu second shopping RAYA ! second ? haa second .. bajet adalah lebih skit , alhamdulilah :) hmm tapi kali ni pegi gan fitri gan fizi :) hee , alhamdulilah tahun ni kawankawan dapat teman pegi beli barang raya ^^ . tahun depan gan sape plak ? haha . insyaallah ada laa seseorang kot :) ..

okeoke ceritacerita :) hari jumaat hari tuu ingat nak teman jea fitri gan fizi shopping , lastlast beli jgak -,- hashhh apadaa kau ni , HAHA! lekk laa , hmm fitri ? usshhhhh beli baju gan kasut jea pon sampai 200 lebih ! pfffttt . dua barang jea pon . . bialaa , org ade duit kan ^^ hah ! aku beli baju tahu saiz apa ? M kot ! hahaha ! mmg senyum sampai ketelinga laa ! muat kot baju tuu ! hahaha ! impian aku untuk puasa tahun ni tercapai la ! . witwit ^^ hehhe

oke abis cerita pasal kegembiraan aku yg tak terhingga tuu :D haha ! dah abis shopipng raya jumpa ayen gan mierol kat depan kedai vespa kot , plan laa nak berbuka ramai ramai .  aku ingat nak berbuka kat mcd , tapi ayen kata ade mambe dia kat KFC bole support skit ann . haha ! untung laa kan , apalagi join jea laa ^^

gbr kat KFC  ni . sementara menunggu waktu berbuka :)


okeoke habis dahh cerita thanks to : fitri syazwan , fizi mahmod , ayen sahaja , meiyoi azman :) terbaekk laa korang ! tergelakgelak bestt laa ^^ one off my best memory this year ^^



coratcoret izuddin zamri :)

jauhi kawan ini :)
Rabu, 17 Ogos 2011 || 1:14 PG


Apa erti kawan ? 

Jika tidak suka menolong . 
Apa erti kawan ? 
Jika asyik bermasam muka . 
Apa erti kawan ? 
Jika kejujurannya dipertikaikan . 
Apa erti kawan ?
jika hanya berpura-pura ..
Apa erti kawan ?
jika tidak boleh menyimpan rahsia .



Pertama :  tidak jujur. korang boleh tengok sendiri, kalau korang dalam kesenangan, dieorng akan mengikut korang ke mana saja korang pergi  lagilagi kalau korang sedang berharta , time tuh laa kau laa kawan dunia akhirat ku -.- huhhh

Kedua : kategorikan sebagai DENGKI DGN APA YG korang ADA. Mereka tidak senang dengan apa yang korang ada , dah nama pon dengki ! takbole buat apa laa . untung laa kaya kan ? kalo miskin takde laa nak dengkidengki ni ann ..  

ketiga : bermuka-muka mereka akan bermuka muka di depan korang  tetapi bila kat  belakang korang , dieorag mengutuk , mengumpat korang . yee ! dah byak kali dah berlaku , ala standart laa tuu kan ? sape tak pernah kutuk kawan sendiri kan ?  tapi jangan nak fake sgt lah , kalo nak kutuk kutuk depandepan laa .

Ketiga : Hasutan . suka hasut orang , elokelok benda hal kecik jea , bole jadi sebesar gunung ! kawan macam ni takpayah kawan . elok jauh kan diri anda yea :) 

Keempat : Tikam Belakang kawan baik sendiri. Pergh. NI SAKIT SANGAT. tuhan sahaja yang  
boleh balas perbuatan tuhh tak ada jalan penyelesaian benda ni , cuma tips saya , banyakkan bersabar dan ingat tuhan sedang menguji kita dan tabah menghadapi dugaan hidup :)

jauhi kawan kawan ini :) cari laa kawan yang sejati , tapi ingat laa , nobodyisperfect :) kalo ada slah faham kea antara kita bermaafan jea laa , jangan disimpan didalam hati okee ? chill :D

 i love my friends ! witwit ^^


coratcoret izuddinzamri :)  


itu laa saya :)
Selasa, 16 Ogos 2011 || 2:12 PG


jangan tanya kenapa kalau tertiba aku moody , jangan tanya kenapa kalau aku diam tibatiba . sebab aku sekarang malas nak talam dua muka dah . sbb dulu yea laa aku slalu jgak kena bahan , sakit hati ni kena bahan , tapi dulu aku tak tahu nak buat apa . aku diam jea bia org bahan aku . tapi sekarang kalo org bahan aku lebihlebih mmg aku terus tarik muka , takde benda nak gelakgelak lagi dah , benda aku takkesah kalo nak kutuk aku tapi bia aku yg kutuk kau dulu , then nak kutuk aku balek tak kesah laa , ni tak aku tengah mood baik kau hilangkan mood aku , mmg bagus laa jangan tye laa sbb apa aku touching yea kawan :)

tapi kadang2 touching aku taklama mane pon , sehari tak bertegur pastu dah baik balek , entah laa , aku cepat maafkan org kot .. tapi kalo aku touching cepatcepat laa minta maaf , sbb aku oke kalo org dah mintak maaf ..

coratcoretizuddinzamri :)

shopping RAYA :) witwit ^^
Jumaat, 12 Ogos 2011 || 9:06 PTG

12.08.2011 shopping raya bersama-sama fared , fizi dan alif .  shopping dekat area BB jea . standart remaja zaman kini di situ jea la , nti dah keja haa laen plak kan :D tempat gempakgempak punya tahun depan ! haha :D okeoke nak stat cerita ni :)

plan nak pegi pkol 2.40 :) tapi grak pkol 3.30 =.= hah . biasa laa tuu lelaki bersiap mcam mane plak kan ? aku ? awalawal dah siap , serius sbb dari kecik mak aku dah pesan kalo nak keluar jangan biar org tggu kita , takbaek . terimakasih mak :) org smpai skg ingat pesan mak . hihi  tapi ! kawankawan saya ? entah laa . hmmm takpe bulan puasa takbaek maramara tggu laa sampai kol 3 dengan hati yg taksaba-saba ^^ haha !

tggu bawah blok dengan fizi , tggu alif . =.= tggu lagi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . .  tak turun jgak -.-' lastlast gerak pegi umah fared . then tggu lagi  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  pkol 3.30 baru gerak :) aku thu sbb apa fared lambat . takpe aku pham .  bergerak laa kami beramai-ramai :) perjalanan kami ke times square , dalam perjalanan nak grak tuu ada jumpa 4 org girl . ekk elehh  alahh baru nak up -.- haha ! kiteorg jalan belakang dieorg pastu gelakgelak plak =.= bajet kiteorg nak ngorat die plak . puuuffftttt . cepatcepat kiteorg tukar jalan , HAHA ! bagus !

haa daa sampai . . .  seliperseliper ! tuu yg aku nak beli dulu . tapi tak beli kat situ . haha . beli kat bb , hehheh . bajet 100 mak bagi :) second round ada lagi seratus :) tpi minggu depan laa . sapa yg pegi minggu depan . jumpa anda disana :))

penat shopping dah nak dekat pkol 6 . gerak food court pavi berbuka disana . yg alif gan fizi pegi beli KFC . apadahh . bkan mahal pon makanan kat sana , sama je laa ,  apadahh =.=

nasi ayam madu ke ? tahh . HAHA !
KFC -.-' sabarsabar :D
gila dah tak thu nak buat apa 
haha ! dah mcam bapak org =.=
ni time nak grak tggu alif ..

gbr alif ? takde . dah dia taknak bergambar . haha hmmm dah habis makan jalanjlan then balek :)

aku beli seliper , baju kemaja warna biru jeans tuu gan t-shirt hijau :) tak payah nak beli byakbyak , raya tahun ni takbermakna disebabkan SPM -.- . 



coratcoret izuddinzamri :)

Older Post | Newer Post