Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

itu laa saya :)
Selasa, 16 Ogos 2011 || 2:12 PG


jangan tanya kenapa kalau tertiba aku moody , jangan tanya kenapa kalau aku diam tibatiba . sebab aku sekarang malas nak talam dua muka dah . sbb dulu yea laa aku slalu jgak kena bahan , sakit hati ni kena bahan , tapi dulu aku tak tahu nak buat apa . aku diam jea bia org bahan aku . tapi sekarang kalo org bahan aku lebihlebih mmg aku terus tarik muka , takde benda nak gelakgelak lagi dah , benda aku takkesah kalo nak kutuk aku tapi bia aku yg kutuk kau dulu , then nak kutuk aku balek tak kesah laa , ni tak aku tengah mood baik kau hilangkan mood aku , mmg bagus laa jangan tye laa sbb apa aku touching yea kawan :)

tapi kadang2 touching aku taklama mane pon , sehari tak bertegur pastu dah baik balek , entah laa , aku cepat maafkan org kot .. tapi kalo aku touching cepatcepat laa minta maaf , sbb aku oke kalo org dah mintak maaf ..

coratcoretizuddinzamri :)

Older Post | Newer Post