Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

jauhi kawan ini :)
Rabu, 17 Ogos 2011 || 1:14 PG


Apa erti kawan ? 

Jika tidak suka menolong . 
Apa erti kawan ? 
Jika asyik bermasam muka . 
Apa erti kawan ? 
Jika kejujurannya dipertikaikan . 
Apa erti kawan ?
jika hanya berpura-pura ..
Apa erti kawan ?
jika tidak boleh menyimpan rahsia .



Pertama :  tidak jujur. korang boleh tengok sendiri, kalau korang dalam kesenangan, dieorng akan mengikut korang ke mana saja korang pergi  lagilagi kalau korang sedang berharta , time tuh laa kau laa kawan dunia akhirat ku -.- huhhh

Kedua : kategorikan sebagai DENGKI DGN APA YG korang ADA. Mereka tidak senang dengan apa yang korang ada , dah nama pon dengki ! takbole buat apa laa . untung laa kaya kan ? kalo miskin takde laa nak dengkidengki ni ann ..  

ketiga : bermuka-muka mereka akan bermuka muka di depan korang  tetapi bila kat  belakang korang , dieorag mengutuk , mengumpat korang . yee ! dah byak kali dah berlaku , ala standart laa tuu kan ? sape tak pernah kutuk kawan sendiri kan ?  tapi jangan nak fake sgt lah , kalo nak kutuk kutuk depandepan laa .

Ketiga : Hasutan . suka hasut orang , elokelok benda hal kecik jea , bole jadi sebesar gunung ! kawan macam ni takpayah kawan . elok jauh kan diri anda yea :) 

Keempat : Tikam Belakang kawan baik sendiri. Pergh. NI SAKIT SANGAT. tuhan sahaja yang  
boleh balas perbuatan tuhh tak ada jalan penyelesaian benda ni , cuma tips saya , banyakkan bersabar dan ingat tuhan sedang menguji kita dan tabah menghadapi dugaan hidup :)

jauhi kawan kawan ini :) cari laa kawan yang sejati , tapi ingat laa , nobodyisperfect :) kalo ada slah faham kea antara kita bermaafan jea laa , jangan disimpan didalam hati okee ? chill :D

 i love my friends ! witwit ^^


coratcoret izuddinzamri :)  


Older Post | Newer Post