Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

second shopping RAYA ^^
Ahad, 21 Ogos 2011 || 12:15 PG

asalamualaikum to all my folower :)

ehhh pejam celik pejam celik lagi 10 hari jea weyh nak raya ! haha ! sekejab jea kan ? minggu depan minggu last skolah sebelum raya :)

hari jumaat harituu second shopping RAYA ! second ? haa second .. bajet adalah lebih skit , alhamdulilah :) hmm tapi kali ni pegi gan fitri gan fizi :) hee , alhamdulilah tahun ni kawankawan dapat teman pegi beli barang raya ^^ . tahun depan gan sape plak ? haha . insyaallah ada laa seseorang kot :) ..

okeoke ceritacerita :) hari jumaat hari tuu ingat nak teman jea fitri gan fizi shopping , lastlast beli jgak -,- hashhh apadaa kau ni , HAHA! lekk laa , hmm fitri ? usshhhhh beli baju gan kasut jea pon sampai 200 lebih ! pfffttt . dua barang jea pon . . bialaa , org ade duit kan ^^ hah ! aku beli baju tahu saiz apa ? M kot ! hahaha ! mmg senyum sampai ketelinga laa ! muat kot baju tuu ! hahaha ! impian aku untuk puasa tahun ni tercapai la ! . witwit ^^ hehhe

oke abis cerita pasal kegembiraan aku yg tak terhingga tuu :D haha ! dah abis shopipng raya jumpa ayen gan mierol kat depan kedai vespa kot , plan laa nak berbuka ramai ramai .  aku ingat nak berbuka kat mcd , tapi ayen kata ade mambe dia kat KFC bole support skit ann . haha ! untung laa kan , apalagi join jea laa ^^

gbr kat KFC  ni . sementara menunggu waktu berbuka :)


okeoke habis dahh cerita thanks to : fitri syazwan , fizi mahmod , ayen sahaja , meiyoi azman :) terbaekk laa korang ! tergelakgelak bestt laa ^^ one off my best memory this year ^^



coratcoret izuddin zamri :)

Older Post | Newer Post