Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

shopping RAYA :) witwit ^^
Jumaat, 12 Ogos 2011 || 9:06 PTG

12.08.2011 shopping raya bersama-sama fared , fizi dan alif .  shopping dekat area BB jea . standart remaja zaman kini di situ jea la , nti dah keja haa laen plak kan :D tempat gempakgempak punya tahun depan ! haha :D okeoke nak stat cerita ni :)

plan nak pegi pkol 2.40 :) tapi grak pkol 3.30 =.= hah . biasa laa tuu lelaki bersiap mcam mane plak kan ? aku ? awalawal dah siap , serius sbb dari kecik mak aku dah pesan kalo nak keluar jangan biar org tggu kita , takbaek . terimakasih mak :) org smpai skg ingat pesan mak . hihi  tapi ! kawankawan saya ? entah laa . hmmm takpe bulan puasa takbaek maramara tggu laa sampai kol 3 dengan hati yg taksaba-saba ^^ haha !

tggu bawah blok dengan fizi , tggu alif . =.= tggu lagi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . .  tak turun jgak -.-' lastlast gerak pegi umah fared . then tggu lagi  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  pkol 3.30 baru gerak :) aku thu sbb apa fared lambat . takpe aku pham .  bergerak laa kami beramai-ramai :) perjalanan kami ke times square , dalam perjalanan nak grak tuu ada jumpa 4 org girl . ekk elehh  alahh baru nak up -.- haha ! kiteorg jalan belakang dieorg pastu gelakgelak plak =.= bajet kiteorg nak ngorat die plak . puuuffftttt . cepatcepat kiteorg tukar jalan , HAHA ! bagus !

haa daa sampai . . .  seliperseliper ! tuu yg aku nak beli dulu . tapi tak beli kat situ . haha . beli kat bb , hehheh . bajet 100 mak bagi :) second round ada lagi seratus :) tpi minggu depan laa . sapa yg pegi minggu depan . jumpa anda disana :))

penat shopping dah nak dekat pkol 6 . gerak food court pavi berbuka disana . yg alif gan fizi pegi beli KFC . apadahh . bkan mahal pon makanan kat sana , sama je laa ,  apadahh =.=

nasi ayam madu ke ? tahh . HAHA !
KFC -.-' sabarsabar :D
gila dah tak thu nak buat apa 
haha ! dah mcam bapak org =.=
ni time nak grak tggu alif ..

gbr alif ? takde . dah dia taknak bergambar . haha hmmm dah habis makan jalanjlan then balek :)

aku beli seliper , baju kemaja warna biru jeans tuu gan t-shirt hijau :) tak payah nak beli byakbyak , raya tahun ni takbermakna disebabkan SPM -.- . 



coratcoret izuddinzamri :)

Older Post | Newer Post