Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

happy birthday izuddin zamri ^^
Jumaat, 14 Oktober 2011 || 11:49 PTG

happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to me  ^^ 

hihih , 14 oktober lahirlah insan yg bernama mohd izuddin bin zamri , yg berumur 17 tahun , yeaahhh saya baru join anda anda semua . hahaha :D 

tahun lepas kena tepung , tahun ni kita celebrate plak ^^ jeng jeng jeng ! hahahaha :D saya terharu sebenarnya semua bestiee saya dapat celebrate bufday saya semalam :D haha . thanks korang <3 akan ku ingat kenangan ini , heheh , first time celebrate birthday saya ! thanks KAWAN !


all boys <3
all girls <3
with fared abdullah
with fifie azri
 with amira shafikah
with syazlin malek
with fizi mahmoh
with aiman bidi 
with shifa rahim
haha takde keja :D
sama tinggi kan :D
mulamula dia yg ctea tak nyanyi -.-' HAHA
gila mabuk :D
kami :)
SAKAI :d
amboi teruknya muka :D
mereka :)
duet :D

haha bestbestbest ! thanks korang! tapi banyak lagi gambar , tapi sheefa baru masukan yg ni jea , so hope korang enjoy yea ^^ hehe . sapa takde tuh jagn marah eh ? tahun depan kita buat lagi , hehe insyaallah :)

doakansayauntukspmlagisebulanniehhh :)

doakan saya doakan saya doakan saya doakan saya !

hee ^^

coratcoretizuddinzamri 

ohh hey :)
Rabu, 12 Oktober 2011 || 9:11 PG


ohh hey guys !
asalamualaikum :)
me again izuddinzamri 
hehe ^^


tinggal beberapa hari lagi nak spm ! adoi kena keja kuat bulan ni , dan aku sebenanya taknak tinggal kan skolah ! sebab nti dah takdpat nak kumpul sama sama , makan samasama , pergi rehat samasama , yg paling penting gelak, tepuk tangan , boo org samasama , hmmmmmmmmm -_____- dulu mmg lah taksabar nak tinggakan skolah sgtsgt ! tapi tu sebab sakit yg tuhan je thu , tapi skg dah biasa , dah pandai dah ingore je org yg takpenting pon dalam life kita :) takguna . waste time je pikir pasal tuh , haha . okeoke , bulan ni bulan yg aku tggu sepanjang tahun ! hahah :D sebab birthday aku 14 oct ^^ heheh  tinggal 2 hari jea lagi . taksabar rasanya hahaha , mcam ade org ingat ? even ayah aku pon kena cek buku dulu nak tgok sape punya befday hari jumaat nih . HAHA :D serius ayah aku dah tua skit , skit jea . haha:D rambut hitam lagi kot . ^^ ayah kau ade ? haha :D okee sekarang menunjukkan pkol 11.52 , hmmmm

rasanya takde apa nak ctea kot kan ? okey laa nak tidor laa kawankawan , hehe doakan saya yg terbaek yee SPM nih :) dan doakan saya , dan doakan saya , heee 

okee byeeee ^^


coratcoretizuddinzamri :)

zaman myspace ^^
Ahad, 2 Oktober 2011 || 3:09 PG

asalamualaikum 

heyy guys !




hahaha , bce tiltle di atas ? dah bce ? teringat tak kembali zaman myspace korang ? haha mesti ingat laa ! haha :D serius mmg semua nak up time tuhh ! okeoke first yg takbole bla myspace ni nak bjet buat group . ingat tak ade page group . coth : LOVATO , VERA VINCCI , haha :D pastu berebut rebut nak jadi sebahagian dripada group tuh , hhaha ! mmg takboleh bla ~ . hmmm ctea ctea pon kau pon pernah join jagk kan ? HAHA . yeaa pernah ! tapi bkan aku yg nak masuk , dia punya president yg ajak kot ^^ HAHA !  jawatan aku kat group tuh : editor apatah --' memang mengelab jea laa , padahal takbuat apa pon =.= bajet laa nanti org tgok ade gambar aku kat tepi page tuhh kan . HAHAHA

tapi yg takboleh bla ! ayat ni : HyE ThAnkS adD , JgN coMbuNK taWW ! bTW KOmeNT mY piC , i WIll HIt You BAcK ! --' hahha ! alahhh korang pon pernah buat laa benda ni ! takyah nakk tipu lah ! ahaha :D biasa laa dulu zaman myspace baru nak up kan . tahpape jea -.-

tapi dulu aku gbr kat myspace kating letak gbr muka jea ! haha :D biasa laa zaman myspace , haha :D

okeyy nak tergelak ! haha :D topboys ? HAHAHAHA ! okeoke sudahsudah jgn gelak lebihlebih -,- aku tuhh ! tapi dulu laaa .

semua tuu zaman myspace , kenangan jea , sbb myspace dah berubah , tuhpasal laa ramai dah bertukar kea FACEBOOK ^^ hehehe , dan difacebook okey laa jgak , facebook aku kenal butang "LIKE"  dan status . skg ni berlumbalumba org nak update status , DAN ! berlumbalumba nak tgu org like status dia ! huhhh . tahpape --'

dah tukar ke FB ni . gbr pon dah tukar laa ^^

hehhe ^^ 

haha :D itujea laa aku dapat kongsikan zaman kegemilang myspace ^^



coratcoretizuddinzamri:)



kami 5 multimedia :)
Sabtu, 1 Oktober 2011 || 10:48 PTG

ohh hey guys !
asalamualaikum ..


pejam celik pejam celik dah nak SPM , saja nak update blog , nak masukkan gbrgbr saya jea pon . hehhhe . jangan jeles yea sapa yg takde dalam pic ni ^^


have fun ^^



izuddin zamri:D
jejaka 
girl kat kelas kami ^^
aiman --' nak jagk :D
comel :D
paling suka gambar ni >.<
belonbelonbelonbelon ^^
kat lab multimedia :)
 us :)
cikgu hambali bapa angkat kami :D
mana saya punya ? HAHA
okee hebat ! haha

tinggal beberapa minggu jea , hmmm sedih ! yeaa sedih . tapi nak buat cam mane , life must go on , doakan yg terbaik untuk saya yea kawankawan :)



coratcoretizuddinzamri:)

Older Post | Newer Post