Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

happy birthday izuddin zamri ^^
Jumaat, 14 Oktober 2011 || 11:49 PTG

happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to me  ^^ 

hihih , 14 oktober lahirlah insan yg bernama mohd izuddin bin zamri , yg berumur 17 tahun , yeaahhh saya baru join anda anda semua . hahaha :D 

tahun lepas kena tepung , tahun ni kita celebrate plak ^^ jeng jeng jeng ! hahahaha :D saya terharu sebenarnya semua bestiee saya dapat celebrate bufday saya semalam :D haha . thanks korang <3 akan ku ingat kenangan ini , heheh , first time celebrate birthday saya ! thanks KAWAN !


all boys <3
all girls <3
with fared abdullah
with fifie azri
 with amira shafikah
with syazlin malek
with fizi mahmoh
with aiman bidi 
with shifa rahim
haha takde keja :D
sama tinggi kan :D
mulamula dia yg ctea tak nyanyi -.-' HAHA
gila mabuk :D
kami :)
SAKAI :d
amboi teruknya muka :D
mereka :)
duet :D

haha bestbestbest ! thanks korang! tapi banyak lagi gambar , tapi sheefa baru masukan yg ni jea , so hope korang enjoy yea ^^ hehe . sapa takde tuh jagn marah eh ? tahun depan kita buat lagi , hehe insyaallah :)

doakansayauntukspmlagisebulanniehhh :)

doakan saya doakan saya doakan saya doakan saya !

hee ^^

coratcoretizuddinzamri 

Older Post | Newer Post