Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

zaman myspace ^^
Ahad, 2 Oktober 2011 || 3:09 PG

asalamualaikum 

heyy guys !




hahaha , bce tiltle di atas ? dah bce ? teringat tak kembali zaman myspace korang ? haha mesti ingat laa ! haha :D serius mmg semua nak up time tuhh ! okeoke first yg takbole bla myspace ni nak bjet buat group . ingat tak ade page group . coth : LOVATO , VERA VINCCI , haha :D pastu berebut rebut nak jadi sebahagian dripada group tuh , hhaha ! mmg takboleh bla ~ . hmmm ctea ctea pon kau pon pernah join jagk kan ? HAHA . yeaa pernah ! tapi bkan aku yg nak masuk , dia punya president yg ajak kot ^^ HAHA !  jawatan aku kat group tuh : editor apatah --' memang mengelab jea laa , padahal takbuat apa pon =.= bajet laa nanti org tgok ade gambar aku kat tepi page tuhh kan . HAHAHA

tapi yg takboleh bla ! ayat ni : HyE ThAnkS adD , JgN coMbuNK taWW ! bTW KOmeNT mY piC , i WIll HIt You BAcK ! --' hahha ! alahhh korang pon pernah buat laa benda ni ! takyah nakk tipu lah ! ahaha :D biasa laa dulu zaman myspace baru nak up kan . tahpape jea -.-

tapi dulu aku gbr kat myspace kating letak gbr muka jea ! haha :D biasa laa zaman myspace , haha :D

okeyy nak tergelak ! haha :D topboys ? HAHAHAHA ! okeoke sudahsudah jgn gelak lebihlebih -,- aku tuhh ! tapi dulu laaa .

semua tuu zaman myspace , kenangan jea , sbb myspace dah berubah , tuhpasal laa ramai dah bertukar kea FACEBOOK ^^ hehehe , dan difacebook okey laa jgak , facebook aku kenal butang "LIKE"  dan status . skg ni berlumbalumba org nak update status , DAN ! berlumbalumba nak tgu org like status dia ! huhhh . tahpape --'

dah tukar ke FB ni . gbr pon dah tukar laa ^^

hehhe ^^ 

haha :D itujea laa aku dapat kongsikan zaman kegemilang myspace ^^



coratcoretizuddinzamri:)



Older Post | Newer Post