Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

uhukk uhukk :D
Khamis, 3 November 2011 || 7:46 PG

uhukk uhukk ~.~' dah berhabuk dah blog ni ! haha :D


hey guys !


asalamualaikum :)


hari ni 3.11.2011 :) kirakira ! lagi bape hari lagi nak - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > SPM ! jeng jeng jeng ! harharhar ! hmmm kalau nak dikira pakai jari pon dah boleh ! tapi campur jari kaki lahh ha ha ha ! hmmmm :)

harini aku nak update pasal harini laa . bukan esok bukan semalam :) okeoke ! harini aku takpegi skolah ! malas punya pasal . bukan apa sebab kawan pon takramai yg datang bape kerat je pon --" cikgu ? huhhh lagi laa takde . mesyuarat lah apa laa . lastlast study sendiri laa gayanyaaa :)

so ! harini aku plan nak study di KFC at pudu . dan harini hujan tersangat laa lebat ~,~ TAKPE disebabkan ilmu punya pasal akan ku redah ! yeahh ! haha :D *semangatkejub* 

aku , Fared abdullah , azmi omar ,dan afeelia wahab :) bersamasama study di KFC tadi . tuu je nak bgithu XD sebab dah lama kan tak update blog . ~.~`


mana azmi gan afeelia ?
dieorag pegi seminar tadi taksempat plak nak snap . haha :D

tu jea nak citer malas nak citar lebih :D okeokeokeokeokeokeoke 

KAWAN KAWAN !

doakan saya yeaaaa !

untuk SPM lagi BEBERAPA hari lagi ni :)

coratcoretizuddinzamri:)

Older Post | Newer Post