Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

Update :).
Isnin, 13 Februari 2012 || 1:41 PG

Asalamualaikum :)

hai guys ! im back !! HAHA , sory dah lama tak update blog ni . well bizy gan kerja .. so hope korang still follow blog ni K ? peace (Y)

sekarang dah bulan 2, ohh sebelum tu! HAPPY NEW YEAR GUYS! sory lambat wish sebab takde masa nak update blog ni heeee . hmmm semoga korang dapat apa yg korang azam kan tahu ni yeeee ^^  azam aku ? haha entahlah tak fikir lagi , but batter aku sorang jelah tahu . hehe tapi yg paling bestnya !! tahu apa ? haha azam aku tahun lepas dah tercapai daaa !  hahahah yeeeeee ! so those yg still tak tercapai azam korang tuu, haaaaa ! move onn jelah . ataupun buat azam yg korang akan realisasikan azam lama korang . haaaa tu satu azam jagk kan ? ^^ hehheh so hope this year 2012 is gone be a great year and the best year untuk kita ! insyaallah :) samasama kita doakan . .








Older Post | Newer Post