Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

Baru Bermula.
Isnin, 14 Mei 2012 || 2:11 PG

Asalamualaikum,

Hii guys,

im sory for being late to update this blog. so sory . mybe i'm too busy with all my life. okeoke i just want to say congrat's for those yg dapat sambung blaja.GO FOR IT ! gapai cita-cita korang semua. And seriously aku rasa sikit sedihlaa sebab mungkin ini akan menjadi satu perpisahan untuk kita semua. tetapi angaplah semua ini satu kewajiban kita sebagai anak atau pelajar yg akan meneruskan perjalanan untuk menjadi seorang insan yg insyaallah berjaya pada suatu hari nnti. KORANG aku sentiasa doakan kejayaan semua.Dan aku berharap kita semua akan terus contact satu sama lain.
 About 4 month ago aku banyak lalui sesuatu yg bukan semua orag akan merasainya. Yang mana aku kehilangan  kawan dan juga kepercayaan dalam sesebuah persahabatan. aku taknak rungkai lebih semuanya dah berlalu.Tapi semua benda yg berlaku ini aku dapat terjemahankan dalam satu ayat yang mana "Don't ever share our secret to people that we don't know where their came from" mungkin kesilapan aku dulu sbb share something yg aku tak sepatutnya share.Dan org tu pon telah mengkusutkan lagi keadaan yg aku pon takthu mana silapnya. Aku tahu semua ini satu salah faham tapi takpelah angaplah semua perkara ini sebagai satu perjalanan untuk aku lebih dewasa. Dikesempatan ini aku nak memohon maaf kepada kawan atau sahabat aku ini FARED ABDULLAH atas segala kesilapan yg telah aku buat. Aku juga dengan sepenuh hati memaafkan segala kesilapan kau dulu.Kita akan lebih menghargai seseorang itu setelah dia pergi meninggalkan kita. Dan aku takberharap kita akan kembali seperti dulu. Tapi aku berharap kita saling tegur sapa itu sudah bermadai. aku taknak sebelum aku sambung atau kau sambung blaja kita still lgi bermusuhan. Aku harap ini dapat membantu kita agar melupakan ego masing-masing. And last thing i want to say i miss you "friends"
 Lepas ini semua akan pergi laluan masing-masing. aku juga akan pergi ikut laluan aku. Post kali ini berkaitan satu perjalanan yg kita tidak tahu akhirnya sama ada berjaya atau sebaliknya. Dengan doa dan sokongan korang aku harap aku berjaya suatu hari nnti. insyaallah.

ikhlas
Izuddin Zamri.



Older Post | Newer Post