Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

Hey all!
Selasa, 20 November 2012 || 8:32 PG

Asalamualaikum.

Hii everyone!






Dah lama tak update since masuk Poly tak update langsung. HAHA Sorry. i would start with 

                                     
                                    بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

---------------------------------------------------------------------


Harini bersamaan dengan 15 of november 2012 saya nak ucapkan selamat menyambut maal hijrah kepada semua umat islam diseluruh umat islam. Let the past behind and it's time for create a new chapter for us :)

Pejam celik pejam celik dan sentiasa celik tak pejam pejam insyaallah hihi dah dekat 6 bulan aku belajar kat salah satu ipta malaysia iaitu politeknik tuanku syed sirajuddin perlis. syukur alhamdulilah aku berjaya untuk mengharungi pelbagai jenis dugaan yg aku rasa ia salah satu proses pematangan untuk aku melangkah ke alam dewasa. Sumpah pada permulaan aku start give up hanya disebabkan faktor jarak yg jauh dari tempat asal tapi demi pelajaran dan segulung sijil aku sanggup berjuang demi mengapai cita-cita dimasa hadapan.

Berada disini selama 6 bulan *SEM 1* banyak memberi seribu satu pengalaman yg terindah dan pelajaran yg takpernah aku dapat sebelum ni contohnya dapat kenal dengan kawan baru yg  berlainan latar belakangnya dari kita. Belajar hidup berdikari. kalau dulu semuanya terhidang sendiri tetapi disini kalau kita tak sediakan langkah untuk mengapai sesuatu tak mungkin kita akan dapat lalui apa yg ada kat sini. itu salah satu proses kematangan yg aku dapat blaja kat sini

Pergaulan disini alhamdulilah allah dah berikan aku kawan-kawan yg boleh dikenang dan juga kawan yg diharapkan kalau susah. Banyak jugak yg aku dah kenal kat sini tapi nak jumpa yg betul-betul ada sewaktu kita susah sikit sahaja jumlah bilangannya, tapi alhamdulilah aku dah jumpa apa yg aku nak selamani :') Classmmate aku semua okay semua membantu aku dalam setiap assignment yg diberi dan jika ditya kepada letcure pastilah dds1c yg paling menyerlah kerajinannya. haha bangga sekejab sbb letcure kami puji macam tu. haha. Roommate aku semuanya okay jugak. kitaorg kongsi pengalaman blaja masing-masing dapat kenal family masing. bantu-menbantu antara satu sama lain. gelak ketawa berkongsi cerita bersama hee cuma ada satu ketika terdapat permasalahan antaran aku dgn salah satu rommmate aku tapi atlast we back together like before :) and now it's hard to say that after this we all are not roommate anymore. gone miss all the memories that we made together :)

Selamat tinggal sem 1. And hello to sem 2 :)



Older Post | Newer Post