Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.

Asalamualaikum . welcome to my official blog ! .
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ORIGINAL PAGES © ✔Mohammad izuddin zamri ✔ Official. ✔ 18 tahun ✔ Kuala lumpur ✔ BlackBerry USER ✔ Diploma in Digital Arts at @PTSS_Perlis ✔ Facebook : https://Facebook.com/izuddinzamri ✔ Twitter : https://twitter.com/izuddinzamri ✔ Blogger : http://izuddinzamri.blogspot.com/
-That's me
i will try to be your supermen


I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Just Be Yourself It Doesn't Matter If It's Good Enough For Someone Else.”
September 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Mac 2011 April 2011 Mei 2011 Jun 2011 Julai 2011 Ogos 2011 September 2011 Oktober 2011 November 2011 Februari 2012 April 2012 Mei 2012 Jun 2012 November 2012 Disember 2012

New Entry :)
Isnin, 3 Disember 2012 || 10:54 PG


Asalamualaikum
Hii guys.



Today ? Hmm ...... Today i don't feel like doing anything tuu ruu ruut tu ruu ruut *goyang kepala* HAHAHA k .. Harini syok dapat pergi kareoke kat redbox low yat muahahaha itu yg sampai sini tak habis lagi nyanyi :3 Bukan sebab itu aku nak cerita harini. Tetttttttt! salah tekaan korang. kahkahkah. Aku harini nak cerita pasal "kawan baik berlainan jantina" Haaaaa nampak mcam serious dan jarang berlaku tapi this is a reality and me is part of this. 


Aku ada dengar pasal articles "kawan baik berlainan jantina" Tapi aku lupa yang aku ada kawan baik dan rapat aku berlainan jantina. lol :D


Tapi ada pendapat yang menyatakan yangg kawan baik berlainan jantina ni the end of thier friendship will end with married. And most are them are think that siapa yg ada kawan rapat yg berlainan jantina ni sedikit sebanyak akan mula bibit cinta. When they think like this itu yang keluarnya cerita Kuch Kuch Hota Hai tu ~ pffffft And talk pasal kawan baik berlainan jantina ni aku ada, dan sampai sekarang we both still contact dan keluar sama-sama. Soal perasaan pffffft is ZERO man! so i don't know who that flim Kuch Kuch Hota Hai  ~ can be released ? Aku dah kenal dengan dia since we both sekolah rendah lagi dari situ kitaorg start rapat. Rumah dia pon dekat dengan aku, Than masuk sekolah menengah pon kitaorg still rapat even thought kelas kitaorg takpernah sama every year. haha. Sebab apa kita orang boleh rapat mungkin apa yang aku suka dia suka. Satu kepala. And the best things we both slalu take care each other. and one more thing about my friend is dia bukan jenis perempuan yang cover-cover cun. Naaaah she not that type of girl.. So no wonder kita orang boleh rapat. And aku dah anggap yang kita orang ni like sibling. So kemana-mana kalau sekarang ni aku dah sambung study balik cuti panjang aku akan call dia ajak keluar 2 org not like a date but same like keluar lelaki dgn lelaki and perempuan dgn perempuan it's feel like that. Kita orang takkan rasa malu kalau keluar jalan sekali kemana-mana. Actually beruntung dapat kawan baik yg berlainan jantina ni sebab kalau nak shopping boleh tanya pendapat dari pandangan dia dan pandangan aku. Nampak kebaikkannya disitu ? tapi mesti tak ramai yg ada kawan baik yg berlainan jantina ni kan? hoho so be jelly :P 


Sepanjang tempoh pergaulan tek pernah lagi ada dengar org cerita buruk pasal kita orang. Alhamdulilah. Sebab aku tahu kita ni memang kawan paling AWESOME dalam dunia ni. Hahaha aku cuba jugak cari kawan yang mcam dia kat perlis tu tmpat aku study. tapi no one can replace kau doh! haha :D

Aku cerita-cerita ni korang tak tahu pon siapa dia kan ? hahaha okaylah ni haa aku nak bagitahu ni nama dia syazlin binti malek. kalau nak cari kat FB seach je "syazlin malek" tapi aku mohon mana-mana malay guys kat luar sana tlong ayat dia ni sbb dia nak asyik pandang lelaki Mat salleh je hai tiuuu lah weh! tahulah ramai mmber Mat salleh. tapi ada ke sangkut ? muahahaha aku doakan one day kau dapatlah laki Mat salleh yg kau selalu idam-idamkan tu insyaAllah:D


 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

she :)

From 4 *k i'm fat* HAHA :3

Form 5 time Birthday aku :')

*2012* kitaorg suka bergambar bersama. hik hik :3

Sebab itu aku cakap like sibling sebab muka kitaorg ada iras-iras :D

                                                  
Time shopping :P

Rasanya sampai sini sajalah coretan yg dapat aku buat. rumusannya disini berkawanlah selagi kita nak berkawan tak kiralah dengan jantina yg berbeza atau pon dengan agama lain sekali pon yang penting kita tahu jaga adab-adab antara satu sama lain. Byebye guys! IZ xoxo publish! haha *istanbul aku datang* 



Older Post